EMPLOYER BRANDING

Employer Branding is dé manier om een sterk merk op de arbeidsmarkt te bouwen. Met een concept dat binnen en buiten verbindt. Uiteraard in lijn met hoe het merk zich laat zien op andere markten. Soms is wat wij maken zelfs de basis voor corporate communicatie. Creative Direction heeft hiermee al zo'n 20 jaar ervaring.

 

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE & RECRUITMENT

Als we allemaal vissen in dezelfde vijver van talent, moeten we wel zorgen dat ons lokaas het beste is. Een sterk merk heeft aantrekkingskracht op de juiste doelgroepen. Is attractief en preselectief tegelijk. Wij bedenken ideeën die zorgen dat de juiste kandidaten ook echt solliciteren. Met ruimte voor activatie en events, strooigoed voor social media en slimme recruitment PR.

 

INTERNE COMMUNICATIE

Een gemotiveerde medewerker is beter geïnformeerd en meer geïnspireerd.

Zo wordt hij of zij een ambassadeur, die niet alleen positief bijdraagt aan het resultaat en imago van het merk maar ook actief bijdraagt aan de werving van goede kandidaten. Wij ontwikkelen concepten en tools voor interne communicatie, die de zaak in beweging brengen.

WE DELEN GRAAG

Benieuwd naar onze visie? Volg dan onze (on)regelmatige blogs op werf-en.nl.

En bekijk vooral deze nieuwsuitzending van VNDG, het online tv-kanaal van

De Telegraaf. Met een item over creatieve arbeidsmarktcommunicatie en een interview over onze visie.

LEARNING@SIGNIFY: EXTERN EN INTERN

Eén van de USP's van werken bij Signify, is het hypermoderne learning-programma. Het aanbod is divers, van theoretisch tot praktisch en van teamgericht tot e-learning, bovendien afgestemd op je persoonlijke wens en senioriteit. Deze video's zijn onderdeel van een interne én externe campagne.

 

VERHAAL

Twee medewerkers (éen starter en éen senior manager) vertellen over wat learning@Signify voor hen betekent.